Matka

Matka

Anotace: skladba smutného rázu a o podrazu víc neřeknu si přečtěte a ohodnoťte

Sbírka: Tam kde vše začíná i vše končí

01
Bolest strach a zášť
Na srdci černý plášť
Obličej bledý
Rty bez krve
V očích strach
Na duši chlad
Prosím nestůj a pojď dál
Prosím nechovej vůči mě zášť

02
Maminko strach to je
Strach milovat
Strach lásku ti dát
Byla smi matkou
Byla smi andělem
Byla smi oporou
Teď vše jest pryč
Tobě ani štěstí nemohu přát

03
Bohužel jest už musím jít
Vlak mi ujede pro tebe už slz nemám
Zklamání velké připravila smi
Kůl do srdce vrazila smi
Přec mi budeš matkou aj andělem
Ale k tobě citu již necítím
Nenávistí srdce mé jest zarostlí
Již odcházím, není to na pár dní
Ale na vždy…..
Autor The Crow, 19.08.2007
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Ty
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle napsané! Cítil jsem to co jsi nám chtěla říct...napsat... krásné a procítěné:-)(

19.08.2007 21:08:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí