stála a plakala...

stála a plakala...

Anotace: ta se mi moc nepovedla ale dám ji sem ...

Stála dívka na skále,
Stála a plakala…
Nechtěla dál tu být,
Rozhodla se proto ze světa jít…

On už ji neměl rád,
Dával ji to hodně znát…
Jeho srdce chladlo
Dívčino spolu s duší chřadlo

Stála dívka na skále,
Stála a plakala…
Už se nesmála jako dřív
Její život byl jen hřích

V dopise co nechala
Bylo jen psáno…
Prý to co se stalo,
Bylo už dáno…

Stála dívka na skále
Stála a plakala…
Ptala se proč??
A v hlavě jí znělo no tak skoč…

A tak jednou stála dívka na skále
Stála tam a plakala…
Autor Selené 2, 20.08.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...A jak to s ní dopadlo...?

20.08.2007 13:56:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí