Forever

Forever

Anotace: je to smutné kus z mého života prosim přečtěte si a ohodnoťte

Sbírka: Tam kde vše začíná i vše končí

Forever

Čas se sype
a voda v potůčku si plave
vítr koruny stromů
hladí po vláskách vánkem svým
slunce pomalu usíná
na nebi prohání se červánky
Jsou jak dva závoďáky

Palouk čechrá jemný vánek
V dáli postava se blížíc
Anděl z nebes vyjde mu vstříc
Postava se blíží čím dál tím víc
Co krok to slza
Princ to jest co v dáli se skrýval
Na pařezu hrál a básně on zpíval

Noc zde rozprostřela své jemně
Utkaná křídla z té nejemnější černoty
Tma zapaluje knoty svící plápolajících
Na temně oděném nebi co svíčka to jedno
Přání. Princi přej si dukuj ještě svítí.
Princ sní a slzy k zemi padají jsou jak perly
Hle v dáli blíží se postava oděná do bílých
Šatů

Ptáčci vzbuďte svá hrdla
dnešní večer zve k tanci
Prince a paní
Má paní smím prosit
O tanec s vámi
Tento večer věřte bude kouzelný
Ptáčci prosím pějte písně
hodny k tanci mě a paní

Navždy bych chtěl tančit jen s vámi
Navždy dívat se do očí vašich jest mé přání
Navždy být princem vašim si přeji
Stále věřím že tento večer dnes neskončí
Autor The Crow, 20.08.2007
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: *whatsoever*, Ty
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musím uznat, že Tvé básně jsou velmi líbivé.. čím více jich čtu, tím víc mě překvapuješ, přiznávám - máš můj obdiw Crow..

25.09.2008 10:15:00 | *whatsoever*

Je to velice krásná báseň,tento (autor) je vyjímečný,umí tak krásné básně,že uroním někdy slzu,proto si zaslouží sto procent,kdo dá míň,neumí rozopoznat správné a dobře psajicího autora,divím se že v literární soutěži kterou absolvoval nebyl se svou jedinečnou básní na prvním čestném místě,GRATULUJU!!!

08.09.2007 21:07:00 | Ty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí