Svoboda se snoubí s bezprávím...

Svoboda se snoubí s bezprávím...

Anotace: Berlín-Roztok-dvě hodiny...

Počítej červená auta a mlč
dream of californication na severu
neurčitý pocit
...ze ztráty paměti.

Zrezlé železné zábradlí
a jablečá limonáda v pet lahvi
..nezálohované...

Ostnatý drát rozdělující
svobodu a bezpráví...
Posprejovaná zeď ze západní strany
a voják který nikdy neuměl milovat.

Bouře nad mořem v dálce
slabá kocovina
dětský pocit méněcennosti
anděl přilepený na stránkách deníku
...neplač, nemám to rád...

Svatební šaty polité červeným vínem
Nahá nevěsta v posteli
ženich za hranicem...
Vítr rozbyl všechny skleničky.
Déšť omyl střepy.

V kůži uprchlíka
stírám slzy z tváří
a sbírám odvahu
...
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

užasný.... byt z toho cítím beznadej.. ktera na tu odvahu trochu neveri...ale..je to jen můj pocit...

21.08.2007 10:33:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí