Žít či Přežít ??!

Žít či Přežít ??!

Anotace: není to moje ale je to krásný

Jak mám se svého života vzdát..
pomůže mi v tom provaz?
či žiletka snad?
abych se zbavila trápení napořád
ne, to nemohla bych se tak bolesti bát
Nehledám bolest,jen pouhý klid
Ale ten tady s tím vším okolo nemůžu mít
Sedím tu..
a zamyšleně prohlížím svá zápěstí
myšlenka, že stačí jeden řez
a zmytzelo by všechno neštěstí
mě láká čím dál víc
už neudrží mě tady nic
Však strach mám, sem zbabělá, já vím
Chci skoncovat už stím vším zlým
Pořád jen do kola přemýšlím
jak klidu bezprostředně docílím

Je mi smutno..
slzy mi tečou po tváři
a já doufám, že to budeš ty
kdo mé tváře opět rozzáří
Lásko, to jsou peřeje zrádný,
nechci mít v tom všem ruce své prázdný
Miluju-Tě a ty to víš!
Věřila jsem že mě nezradíš!
Po zádech přejel mi mráz
když, řekls mi žen a mě nemáš čas.
Proč? proč? už mě nemáš rád?
proč nechceš být jen kamarád?
Já miluji tě tak proč mi chce čas tě vzít?
Jsi pro mě jako vzduch- bez něj nemůžu žít!
Autor Lykan, 22.08.2007
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: Lylča
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zapomen na žiletku,,,,,nic nevyreší,vím z vlastních zkušeností

15.08.2008 08:54:00 | strašidýlko-střapatý

neplač ;) ... a žiletku zahoď...

22.08.2007 09:32:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí