Proč tu jsme??

Proč tu jsme??

Anotace: ...to je ta otázka, která mě tíží...

Stojím nad propastí jednoho těla,
vzpomínám, přemýšlím, vidím,
kam dnes poděla se veškerá něha,
vzpomínám, raději už neslyším.

Modré oči dívají se na západ slunce,
po levé tváři bílá slza( za radost),
pravá tvář rudá od slzy( za zlost),
stačí krok a tělo bude v jiném světě.

Proplouvám, a stále vzpomínám,
a tak jsi říkám „ Proč? Proč tu jsme?“
pro lásku? pro práci? pro jiné?
nevím a doufám, že to nezjistím.

A na kameni nápis „ Jen ze života kus,
pro pár polibků, pro pár úsměvů.“
Pod kamenem tma a nový svět,
a tam nový nápis „ Kde to jen vlastně jsme…?“
Autor Láďa, 22.08.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pod kamenem, nad kamenem... stále je to o klopýtání... a lásce ;-)

22.08.2007 19:01:00 | Levandule

TO´d otázka...ale já už to naštěstí zjistila :)

22.08.2007 16:34:00 | ZZuzkAA

Ano, tak, tak...

22.08.2007 14:38:00 | Bíša

Také se někdy ptám. Na tuto otázku můžeš naleznout tisíce odpovědí, když budeš chtít :)

22.08.2007 14:29:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí