Už tu není...

Už tu není...

Anotace: Smutná básnička, která mě napadla jednoho deštivého dne. Budu ráda za každý komentář...

Už tu není,
už slzu za tě neuroní.
Už neobměkčíš jeho duši,
že žal tvé oči temně kruší.
Zůstal v zapomění.

A tam...
kde kříže cestu lemují,
tam on tiše spí.
A dívky v slzách bědují.
Zda-li o nich ví?

Jeho oči tlačí černý sen,
už nic ho nebolí.
Vždyť spát a snít mu zbývá jen,
teď snese cokoli.

Jeho srdce bylo jako z ledu,
a slovy říci nedovedu,
jak jeho činy bolí,
a tvář zalitá solí,
tu na mě marně hledí,
A marně čeká v odpovědi.

Já však slovy říci nedovedu,
jak hořce nesu jeho zradu.
Snad jen kulka řekla líp,
Jak moc mě bolel jeho vtip.
Autor Charm-Writer, 22.08.2007
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zivot prinasi hodne bolesti ale nese sebou i radosti...tak nesmutni , vsechno spravi cas.

06.10.2007 09:18:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí