už spí

už spí

Anotace: ...

Bledá dívka leží tam
Něžný úlek ve tváři
Byl to jen útěk snad
Kdo zabil anděla
Anděla tak krásného
Jako nebe samo

Kdo?

Kdo vzal dívce jiskru z oka
Kdo vzal ji úsměv sladký
Ona tu teď leží
Na zemi studené
V ruce růže zlomené

Spinká už andílek
Nechá krásný sen si zdát
O tom kdo míval ji rád
Má před sebou dlouhou noc
Chtěla by ho mít… moc

Tvář má chladnou jako sníh
Kam zmizel smích ze rtů tvých?
proč pláč nezmůže víc
Než jen že skrápí tu líc??
Autor Selené 2, 22.08.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné :)

27.08.2007 11:23:00 | Nessy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí