Noční hřbitov

Noční hřbitov

Anotace: ...

Setmělo se, temnota přišla na zem.
Z půdy rostou obrysy náhrobků,
světla se odráží v mramoru jejich desek.
Stromy mezi hroby lákají mne provazem,
mé tělo stane se tělem úlovku.
Má duše podobna je jeskyních fresek.

Stále ztuhlá na jediném místě stojí
a zírá slepě na zahradu mrtvých.
Být ještě tady nebo už jíti za nimi?
Však mysl se s světem živých snadno nerozpojí.
Ó, Zemi, zůstat v nitru lidu nebo jít do niter.. do Tvých?
Svíce a kříže nic nepoví, mlčí. Snad pekelní démoni znamení dají mi.
Autor Žiťa, 22.08.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí