Řev mrch

Řev mrch

Anotace: ...

Měsíc téměř v úplňku
v ústech mám chuť pelyňku
v duši cement zalil nervy
v srdci hnilobném mi lezou červi.

Mysl má myslí jenom temně
veškerý žal světa je ve mně
démoni temnot nenechají mne být
budu ve svých smutcích věčně hnít.

Smutné je zemřít dříve,
když nevidím, jak ostatní mrchy mřou.
Však má smrt brzy přijde,
ale alespoň slyším jak řvou!!!
Autor Žiťa, 27.08.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

¨Dal bych 100% kdyby si změnil začátek...ale ¨ten konec je bravurně luxusní...

27.08.2007 23:59:00 | A.Adonay.Š

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí