?!?!?!?!?

?!?!?!?!?

Anotace: smutek je svine, to každý ví.. ale jak pomoci z nej, to nikdo nepovi....

Včera jsem byla šťastná,
dnes mi srdce puká.
Muka, muka prožívam,
kdy já sama umírám.

Cítím, jak rakev mi je malá,
jak hlína mi vas lámá.
Cítím ten pach zdechliny.
Cítím, že už nežiji.

Slyším zvuky krákájící,
to havrani me mučící,
klovou do mých očí plačících.
Plačících po tobě,
po té době,
žijící v sobě.
Autor Sairis, 29.08.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to přejde...

05.09.2007 15:11:00 | Myrkur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí