Je konec

Je konec

Anotace: je konec

Jsou chvíle, kdy zastaví se i déšť
a ty v tom pološeru ruce natáhneš
a teplé kapky padající z nebe,
smývají poslední zbytky tebe.

Jsou chvíle, kdy moje duše
vzdálí se tak daleko od těla,
až zapomínám, jak cítit bolest,
jen z povzdálí píseň dozněla
a já zkládám zbraně- je konec.
Autor Komteska, 31.08.2007
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Lucci Narr Pavlowna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsou dny..
kdy se i osud mění..
čas na lásku a tak..
bez konce začátku prý není..
a potom..
zas letíš jako pták .o)

07.09.2007 21:25:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí