Odlesky

Odlesky

Anotace: ....

Do rámu bílých okenic
vyrývám Tvá vlastní slova
Je to můj ráj šibenic
A teď už vlastně vůbec nic....

Nikdy víc
Už nebudu tvá touha
Na dně těla
Nikdy víc
Ta světle potemnělá
Pověšená na trámu
Tvých vlastních šibenic
Nikdy víc
Už nebudu námět ke hře
Jednoduchá věta
A nabídka na soupeře
Jen pro ten den
A pak už nikdy víc
Autor Cassandra, 01.09.2007
Přečteno 334x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Nikdy víc
Už nebudu námět ke hře" ... velmi působivé.

16.09.2007 21:53:00 | NikitaNikaT.

Kde ses celou dobu schovávala? Jak to, že tě neznám?
Paráda

04.09.2007 02:03:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí