Je to naše rozloučení?

Je to naše rozloučení?

Anotace: Věnováno jedinému člověku ..

Stáli jsme v objetí
Pevném a dlouhém,
Plakala jsem dojetím,
Blížil se konec, sbohem.

Je to naše rozloučení?

Ta slova krutá
Rvala Tvé uši,
Proč jsem byla tak uhranutá
A ubližovala Tvé duši?

Tys krutě mě trestal
Bez slitování,
Mlčet nepřestal
Ani při objímání.

Je tohle naše rozloučení?

Bolest na srdci,
Uplakané tváře,
Svíravý pocit,
Že mi Tě život už neukáže.

Cítím vinu,
Není-li však pozdě,
Řekneš:“Už ti to nikdy neprominu.“
A mé srdce zhasne.

Je toto naše rozloučení?

Chci vrátit čas
A říci:“Mám Tě ráda.“
Místo keců zas
A už Ti neukázat záda.

Nechci vůbec ztratit Tě,
Ani takhle maličko,
Volám promiň! po světě
A odpusť, Zlatíčko!

Je i tohle naše rozloučení ??
Autor Andýsek73, 03.09.2007
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

se lzami v očích to já taky ale ne že by mě to dojalo jen jsem tak zíval že se mi spustily slzy

04.09.2007 10:47:00 | Jsem ten kdo jsem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí