Sbohem...

Sbohem...

Anotace: I lidé mívají křídla...jejich duše je má..aby mohla odletět

cítím se
jako na té
poslední
stoličce
víš
tu co ti
podrazí
a najde si tě
smrt
vysvobození
možná
i tak
se to dá
říct
stahuje se
smyčka
a duše
se loučí
s hvězdami
oblaky
životem
pevné lano
snad i
kolem
kotníků
celého těla
prosím tě
tak už
kopni
nemusíš
se dívat
chci
odejít sama
nikým
nerušena
vychutnávat

...poslední pohledy
na motýly
na hvězdy
oblaka
na duši
která
se se mnou loučí

...tiše...a bez...slz...zármutku
...moje malé sbohem
Autor Jats, 03.09.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí