Oltář

Oltář

Anotace: Takový rozjímání...

Za svitu Měsíce,
k oltáři tisíce
kroky snad půjdu.

Lásku mou potají
lidé si šeptají
s pohledem na Tebe.

Vidíš mé lokýnky
a v ruce prstýnky,
co není Tvá.

S pohledem na Tebe,
stáhnu se do sebe
a náhle zblednu.

Střevíček vykročí,
slzičky vyskočí
a já se třesu.

Nemůžu dál,
plamen co plál
se zase rozdmýchal.

Mou láskou...
Autor qpal, 05.09.2007
Přečteno 343x
Tipy 4
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a neplakej. =)

14.09.2007 11:24:00 | Ágnes

Hezká, líbí se mi.

09.09.2007 00:00:00 | Psavec

Slyzyčky?? -Slzičky?

05.09.2007 15:16:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí