Nedokončená pouť

Nedokončená pouť

Anotace: Mlha se z lesů zvedá, svou oběť smrt si hledá. Dívka přes les běží, dech popadá stěží.

Mlha se z lesů zvedá,
svou oběť smrt si hledá.
Dívka přes les běží,
dech popadá stěží.

Pronásleduje ji tajemná síla,
slečna Smrt, děsivá víla.
Slyší jen kroky její,
stromy se ji hrozivě smějí.

Strach ji hrdlo svírá,
samota na ni z tmavých koutů zírá.
Zvuk jejích kroků tak hlasitý je,
neví co se to s ní děje.

Listí se pod tíhou její kroku drolí,
jde bosa a tolik ji to bolí.
Na cáry je roztrhán její šat,
cítí samotu a strach.

Smrt ji už dohání,
cítí, že se ji neubrání.
Oči se ji námahou zavírají,
nic kolem sebe už nevnímají.

Vysílením k zemi klesá,
tichounce naposledy hlesá.
Na konec své pouti se dostala,
už nenajde co hledala.
Autor Pferdgirl, 07.09.2007
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: SWEET13
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná balada.

07.09.2007 21:30:00 | Bíša

Tak to jsou opravdu nadherny verse .. krasna basnicka . i kdyz smutna

07.09.2007 18:38:00 | SWEET13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí