rozmluva

rozmluva

Anotace: a stejně neexistujou...

Andělé neexistujou
/Ale jo!/
Pak nemaj křídla
/Mají, jen je nevidíš/
v tom případě mi jsou k ničemu
/Neboj, oni tě zachrání/
Zachrání? Před čím? před smrtí?
/Ne. Přes strachem a bolestí/
Vážně? V tom případě neexistujou
/Ale ano... Jen ty je nevidíš.../
Autor Vell, 07.09.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a prave proto jsem to napsala... :(

09.09.2007 09:05:00 | Vell

jestli existujou... tak ke me se zadnej nehlasi...

08.09.2007 13:22:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí