UPÍRKA

UPÍRKA

Anotace: ...láska potká každého...

UPÍRKA
temná a chladná nastala noc,
já sama sebe ptám se proč?
proč život můj je zvláštní,
proč nemohu se oddat lidské vášni?
proč vidím noc jinak než ostatní,
proč vítr mi jako hudba zní?
proč netěší mne ráno,
proč v noci mám ustláno?
proč noc je pro mne dnem,
proč nechci nic – snad krev, jen?
proč tváře mé jsou bledé,
proč oči víc než dřív mám uhrančivé?
proč zvonění půl noci je pro mne budíček,
proč nemůžeš býti můj mužíček?
proč nevidím se v zrcadle,
copak není ti to nápadné?
jsem upír, co krví se živí,
v mé blízkosti již nejsi živý!!!
Autor PrincessTerinka, 08.09.2007
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí