Uprostřed všech lží

Uprostřed všech lží

Uprostřed všech lží je malé místo,
je tam útulno, poklidno a čisto.
Člověk se tam schová i sám před sebou,
když ho z vlastního chování i slzy v oku zazebou.
Zde se může schovat před lidskou rasou,
tichý a bezmocný, ochromen tou nevinnou krásou.
Nemusí být schoulený v koutku světa svého,
tady se může rozběhnout a pustit se do všeho.
Nikdo tu nikomu v ničem nebrání,
když upadneš, je vždycky někdo kdo tě zachrání.
Čekají tu na každého otevřené dlaně,
žádná slova se tu neříkají planě.
Kdo se sem dostane, je si navždy jist,
že ani náhodou nemůže být víc takových míst.
Všechno je to ale jen sen nějakého blázna,
protože uprostřed lží jsou jenom místa prázdná.
Autor ďábel strážný, 17.05.2005
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí