jdi

jdi

Anotace: den po dni umírám od té doby co si me opustila... kdyžtak komentáře...kuju

až půjdeš zavři dveře
sic se mi srdcežalem sevře
ale nikdy nedokážu zapomenout
na tvou lež
tak odejdi vypadni tak už běž
nenávidím tě ale taky sebe
tak pohlednu sám naposled na nebe
vrať se nechci bez tebe žít
ale ty nepřijdeš tak já už musím jít
stále čekám a ty jsi pryč
dívám se do rohu na červený mič
brečím, stříbro se mihne tmou
klečím, krev teče a já jen chtěl abys byla mou
umírám a čas se strašně vleče
a ta teplá rudá krev stále teče
tak sbohem můj sne
spolu se nedožijeme dalšího dne...
Autor Taker-666, 10.09.2007
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: čipetka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Maty tys tu holku měl moc rád že?Tahlenct básnička mě dostala...

02.02.2008 06:50:00 | Janulety

jj zustaly a zustanou dal...

24.09.2007 11:44:00 | Taker-666

Dveře zůstali otevřené... že?

22.09.2007 22:25:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

Tvoje básničky jsou plné citu,emocí....Naprosto grandiózní :)

10.09.2007 15:22:00 | Scream.demon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí