Zásah šípem

Zásah šípem

Anotace: .................

Zásah šípem
Kapky krve,
jak déšť kape,
z břicha,
jenž ranila,
střela z luku vystřelena,
hrotem šípu co projel pláty koženýma,

co brnění sloužit mělo,
panoš umírá pomalu,
v mukách bolestných,
na svého otce a matku,
vzpomíná….

svůj život vidí,
jako orel chytající myšku,
prolétává ho,
tempy zběsilými,

vzpomínky mizí,
jak jeho život celý,
nikdy lásku nepozná,
stáří ho nepotká,

už jen kříž nad jeho tělem,
kněz starý jak strom,
rukou udělá,
kdy tiše spočine,
do konce světa.
Autor Vlk v rouše, 10.09.2007
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: Issa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása hraješ na podobnou notu jako já

23.08.2008 20:15:00 | Issa

Volfe, mám tě ráda, ale na ten jazyk si nikdy nezvyknu:o(

10.09.2007 14:18:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí