Nač?

Nač?

Anotace: jedna slabší

V době kdy si mocní rvou,
z rozkradených domovů tlející zbytky;
a polohrbá stařenka,
žmoulá patku chleba;
chce se mi křičet,
z cihlové zídky ;
že té dívce,
slunce je fakt třeba

S egoismem líp se chodí,
po vyšlapaných cestách;
co kupci, samozvanci;
lidé v zbroji;
rozšlapali ve prach

Nač poslouchat mocnáře,
tvory zhrdlé plísní;
nač se dívat do snáře,
když srdce hyne v tísni?
Autor Totenkopf, 17.05.2005
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí