Štěstí nechodí po lidech:

Štěstí nechodí po lidech:

Anotace: Upřímně doufám, že mě nepotká osud dívky v mé básni...

Mladá dívka v noci pláče,
přes den slzy zakrývá.
Místo děcka má jen spáče,
další možnost nezbývá.

Dívka chtěla život prožít,
mít rodinu, přátele.
Nyní zbyl jí jenom Ježíš
a srdce její zlomené.

Partner opustil jí poté,
co dítě, bez dechu, porodila.
Neměl jí to snad mít za zlé,
že z toho omarodila?

Mladá dívka, sama dítě,
přála si mít potomka.
Dlouho spřádala ty sítě,
chtěla být něčí partnerka.

Den osudný, dítě mrtvé,
partner navždy ztracený.
Normálně to není smutné,
bohužel, svět je zvrácený.
Autor Mania Dardeville, 11.09.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí