Zahrada v duši

Zahrada v duši

Anotace: Smutné,pesimistické,ale upřímné

Zahrada v duši

Zmatek v duši,
V srdci nepokoj,
Slzy,co už snad je láska vysuší,
Zrušily můj hlavní duševní spoj.

Přestřihly lanko,utnuly radost,
Rozsely smutek,slzy vysadily,
Vypěstovaly splín a starost,
Štěstí a úsměv nezalily.

Proč to udělaly?
Za co se mi mstí?
Copak ten zmatek v duši někdo pochopí?

NIKDO…
Jen láska smutek zahubí,štěstí rozseje
A spojí potrubí
Zalívající úsměv a štěstí….
Autor .K.r.i.s.t.y., 12.09.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné,pesimistické,ale upřímné...je to tak

12.09.2007 20:48:00 | G.P.

Upřímnost se oceňuje :)

12.09.2007 17:13:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí