Sama,samotinká

Sama,samotinká

Anotace: Smutná,pesimistická,jako obvykle

Sama,samotinká..

Sama,samotinká,
jak špendlík malinká...

Jak mravenec, co ho v moci máte
a nyní ho pomalu rozšlapáváte...

Utlačovaná životem a světem,
prodírající se divokým pralesem.

Ta, co je na velký myšlenky moc malá,
a dělá,jakoby je chápala.

Ta malá nezkušená
a depkou opojená...
Autor .K.r.i.s.t.y., 15.09.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí