Padlý anděl..

Padlý anděl..

Anotace: ...

Nebe pláče
Andělé teskní
Žabka v louži skáče
Jdu po té cestě lesní..
Kráčím..
Nevím kam..
Křídla svá si v blátě máčím..
Mířím pryč, cíl však neznám..
Bosé nohy, zkrvavené do ruda
..od dlouhého putování..
Putování padlého anděla..
Který žije v zatracení..
Slzy padaj‘, v rosu se mění
A já jdu stále dál..
Ve svém neexistujícím světě snění
Kde oheň naděje nikdy neplál..
Anebo ano, však vyhasl, zanikl
Já už ani nevím..
Svět mi zbledl, utekl..
Tolik staletí už tu po něm chodím..
A budu tu bloudit věčně..
Jako ztracený, zbloudilý anděl..
Nic mě nečeká, jen pustina..
Plná trápení a nástrah
Ne, nejsem hrdina..
Jsem si sám sobě vrah..
Nekonečnou krajinou..
Pomalu kráčím..
S tichou vinou..
S níž se ničím..
Dál.. Stále vpřed
Autor Adie.80, 15.09.2007
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Breakthru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krása...

15.09.2007 20:42:00 | Elizabeth-Lili

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí