..potřebuji

..potřebuji

Anotace: ..slastný pocit vystřídá prudkost osamnělosti..

..chybí něha, pohlazení, pár slůvek
něžný smích

..chybí blízkost, dotek těla
souznění

..chybí vášeň, nespoutanost
chtíč

přesto

zavřít oči při laskání s ozvěnou
a pocit, že nejsem sama
na chvíli odezní

podlehnout tomu co není
..slastné bezvědomí

..a pocit prázdna
ten nechybí..
Autor Jenny.Dee, 17.09.2007
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí