Vrať se mi

Vrať se mi

Anotace: Pravdivý příběh o mém kocourkovi Hopíkovi

Je mi smutno,trůchlivo
bojím se však světa.
Jak mi bylo veselo,
když navštívila nás teta.

Ztratil se mi kocourek,
je mi po něm smutno.
Nejmenoval se Mourek,
toho nebylo nutno.

Už týden,nebo dva
je nezvěstný.
Byla to láska má
a byl to kocourek pověstný.

Bojím se a brečím dál,
on rád mě měl.
Byl malé vesnice král
a pořád prát se chtěl.

Já doufám,že se jednou ještě vrátí
a bude si zas hrát.
Zas hračky mu půjdu dáti
a jídlo si z ruky bude brát.
Autor aNcUnQa-MuCqInG, 17.09.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí