Lonely...

Lonely...

Anotace: Už nechci přemýšlet a utápět se v ponurných myšlenkách...

Cítí jak víčka se jí zavírají,
ale jedna slza přece jen stihla utéci
a prochází se po její tváři,
než skončí zase na polštáři.
Pro vás jen pláče, uvnitř však krvácí
A ty slzy, ven se prodírají...

Poslouchá. Potají!
Slyší jen čas padat v kapkách deště,
slyší smutek, úzkost svou
jak výčitky ji k sobě zvou.
Slyší, jak říká všem "pryč už běžte!"
I slova se jí motají...

Na srdci jizvy nosí.
Však střípky zapomnění se už vrací.
Autor Známá - Neznámá, 17.09.2007
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice smutné...

06.11.2008 22:19:00 | Bíša

Jj, citím velký smutek.

12.04.2008 21:49:00 | NikitaNikaT.

smutný, ale krásný...

12.04.2008 05:30:00 | Caracol

je to krasne prociteny

04.10.2007 20:59:00 | Šišmon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí