Prázdná duše

Prázdná duše

Anotace: ...

Mám v sobě tak prázdno,
a ani evím proč.
Už je to tak dávno,
co je všechno pryč.

Všechno je najednou tak cizí,
jako bych ani pořádně nežila.
Přes slzy se mi všechno mlží,
jako bych ani nebyla.

Ticho... prázdno...tma...a samota.
Autor seherzada, 18.09.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí