Analýza papírových kapesníčků

Analýza papírových kapesníčků

Anotace: Kam až člověk klesne....

Analýza papírových kapesníčků

Ať myslím na cokoli,
Je mi smutno,
Ať myslím na co chci,
Není to příjemné.
I při psaní tohoto je mi mdlo,
Mé myšlenky jsou jen černé.

Mám pocit,že dny budou už jen smutné,
A noci už jen proplakané…..
Řekla jsem co,jsem neměla,
Odhalila,co mě býti schované,
Všechna má tajemství zemdela,
A zbyly mi už jen oči uplakané…

( a hromada posmrkaných papírových kapesníčků)
Autor .K.r.i.s.t.y., 19.09.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí