Mlha

Mlha

každý nˇkdy zajde do mlhy tam
kde je úplně sám
každý hledá lásku tam
aby nešel mlhou sám
podáš mi tuku ať nejdu sama?
ať je mlha už za náma
nepodals ji, smutek dusím
přes mlhu však peojít zkusím
nepůjde to? žádná škoda
u srdce mne stejně bodá
zemřu v mlze zahalena
jako přání nesplněná
možná si někdo vzpomene
tam v mlze u kamene
kde se lásky setkávají
a na cestu se vydávají
jednou tě provedu mlhou
tebe a tvou milou
Autor Anděl-bez-křídel, 20.09.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už nevím co psát,je to moc nádherné.

27.09.2007 09:22:00 | Azazen

Dobrý, akorát si tam oprav takový to podej mi t(R)uku.
a podobně ......., Já nejsem žádnej profík na pravopis, ale tohle vypadá hloupě ...

23.09.2007 17:30:00 | anti-HERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí