Válka a oběti

Válka a oběti

Anotace: ...............

Kde jsi dívko má,
se svou klisničkou krásnou,
krajem naším plným lesů,
který jsi dříve brázdila,

po té vojně,
kam odvedli mě,
bojovat za vojsko stavů,
na Bílou horu,

jen kord mi zbyl poté,
když do Prahy jsme utíkali,
za námi jízda duní,
nyní jen tebe hledám všude,
kam osud tě zavedl,v této těžké době,
jen doufám,že brzo se setkáme.
Autor Vlk v rouše, 20.09.2007
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Issa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Zase se setkáte, ale ne hned... ne hned."

21.09.2007 09:49:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí