vzpomínky

vzpomínky

Anotace: někdy je fakt těžké zapomenout a mně se to nikdy nepodařilo...zatím...:(

minulost se ke mně vrací
já se ve vzpomínkách strácím
žiju jen pro ně…

pro ty vzpomínky,
co nejdou mi z hlavy
ty vzpomínky,
co mě tak trápí

jsi v nich…
takový, jakého jsem milovala
jsi v nich…
tak proč jsem to vzdala?

mučíš mě ve snech
trápíš v bdění
máš moc,
před kterou není…
/úniku…záchrany…/

světlo,
které pro mě kdysi svítilo
…vyhaslo
i hřmění ustalo
v nekonečném tichu…
a prázdnotě,
…ve kterém jsem

uzavřená…
/ve svých vzpomínkách/
usoužená…
/v nadějích/
…na návrat…
na návrat toho,
co jsou jen…
-vzpomínky-
Autor dream in emptiness, 21.09.2007
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: JohnyD., Duhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemam co bych dodal, vyparpavajici, krasne, pravdive, a mozna kuli me

21.09.2007 15:09:00 | Zayo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí