Otázky

Otázky

Anotace: když je deprese..... člověka pak napadají otázky, které stejně nemají smysl..... ale co...:-)

Proč slunce každý den zapadá
Proč hvězdy svítí z černé tmy
Proč v každém tabu je nějaká záhada
Proč v zimě nekvete zahrada
Proč nejsou jen šťastné dny

Proč měsíc po čase vymizí
Proč se pak najednou vrátí
Proč to, co je krásné, proč to je vždy cizí
Proč bolest ze srdce jenom tak nezmizí
Proč se dny na podzim tak rychle krátí

Proč je den, proč je noc a proč teď sněží
Proč je těch otázek náhle tak moc
Proč si je zodpovím jenom tak ztěží
Proč léta za sebou tak rychle běží
Proč už je zase tak smutná noc
Autor 28terri, 21.09.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí