Tajemství

Tajemství

Chápu tvé sny, chápu i tvůj strach
ty mé sny házíš hluboko v prach.
Rozumím tvým pochybám, zvratům
ty všechny mé neschopnosti házíš katům.
Poslouchám tvá slova,řev,šepot i nářek
ty má slova utápíš do řek.
Léčím tvé rány-těla,duše
ty jsi má láska co ne mě jen fluše.
Utiším tvůj stesk,bolest,pláč
ty na každé slovo polevy říkáš, že su sráč.
Miluju tě takového jaký jsi- i přes všechno zlé
zahřej i ty svou láskou mé tělo prokřehlé.
Chci se rozplakat,zasmát,křičet,šeptat
nechci těšit,nechci moc...stačí se jen zeptat...
Lásko jak ti je?
Autor ďábel strážný, 20.05.2005
Přečteno 503x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí