Ptáčku maličký..

Ptáčku maličký..

Anotace: Nesnáším depky.. Ale, aspoň to psaní mě v nich drží nad vodou.. Tak nějak...

Ptáčku malý..
Co každou noc smutně pěješ..
Těžký úděl ti dali..
A ty nikdy nedospěješ
Srdce své kamenné s sebou nosíš
K zemi tě krutě stahuje..
A ty ani slůvkem nepoprosíš..
I když tělíčko tvé žalem je..
Zrovna ty, kterého mám tak ráda..
Který mi dodává sílu i naději..
Ty jsi má záchrana..
Jiné to nebude.. Asi tě miluji..
Jsme si tak podobní, ptáčku maličký..
Ani jeden z nás v nocí nespí..
..tak, jak by měl..
Osud tvůj celičký..
Někam uletěl..
Já, ty.. My dva
Pomalu umíráme..
S úsměvem, společně..
To je to, co celý život hledáme..
Hledali jsme..
My dva..
Konečně je to tady – přímo před námi..
A Smrt už kráčí..
Pěješ své poslední rozechvělé tóny..
To mi stačí..
Skvostná písnička.. Tvá zcela poslední..
Píseň pohřební..
Slzy mi stékají po tváři..
Jen maličko..
Odcházím.. Odcházíme..
Sbohem i tobě, písničko..
Byla jsi nádherná..
Autor Adie.80, 24.09.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká...

25.09.2007 14:11:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí