slzy

slzy

zase koulí se mi po tváři,
zas dělají černé šmouhy…
slzy, co nepřestávají téct
slzy, pro nesplnění touhy

/k čemu jsou oči/
/…stvořené k slzám?/

pomalu tečou…
je jich víc a víc
proč zase brečím?
proč cítím víc?
/...než ostatní/

oni neví, co je smutek
nemají proč brečet…

cítím bolest,
cítím ztrátu,
všechno se hroutí…
všechno je v trapu…

ty slané potůčky
…nesmyjí nic!
mám už toho po krk
…chci víc!

něco, či někoho,
kdo utřel by slzy,
kdo by mi řekl:
"mě to tak mrzí,
když vidím tě smutnou,
když oči máš plné slz."

někoho, kdo by mi řekl:
"chci trpět s tebou,
chci znát ten důvod,
proč svět tě omrzel,
proč už neuvidím tvůj úsměv…"
…v těch slovech,
alespoň lásky záchvěv
…v těch slovech,
…slyšet zájem
…slyšet a cítit
…nejen slzy… :(
Autor dream in emptiness, 25.09.2007
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: JohnyD., zlomený a nanicovatý -__-, už ne pernikova princezna, Duhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no co bych tak asik napsal, asi to ze me se u holky plač libí, ikdyz jsem se ho nedockal

25.09.2007 19:49:00 | Zayo

Jééé...to bych si moc přála...aby mi někdo něco takového řekl...:´(

25.09.2007 15:25:00 | Ladulinkaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí