prosím

prosím

Anotace: píp píp

cítím se

nebo ne
dělám si vlastní vodopád
řeku mých slz
možná
tě nechápu, ne určitě
nevím co a proč řešíš
jen mě to zabíjí
když říká že za to můžu já
nemůu ti věřit
moc to bolí
prosím tě miláčku
nechci
moc nechci tě ztratit
není to snad nedosažitelná
touha zlatíčko moje
co se to stalo
pověz

na konci sluchátka
volaný účastník nepřijímá
nechceš
a mě to bolí
prosím
bolí mě srdce
vodopády padají
nechtějí přestat asi perpetum mobile
počítám
že poznám
údolí za slzami
ale pořád nic
prosím
zvedni telfon

nezabíjej mě smutkem
Autor Jats, 25.09.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

buď silná sluníčko. Držím ti pěsti

25.09.2007 21:51:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí