Létání

Létání

Anotace: Nauč mě létat...

Nauč mě létat a já budu žít věčně.
Nauč mě létat a splníš mi můj sen.
Nauč mě létat a já se aspoň trochu přiblížím k andělům.
Nauč mě létat a já budu šťastná.
Nauč mě létat a já konečně začnu žít...
Autor polibek.smrti, 26.09.2007
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nauč se rozlišit sen od skutečnosti.
Pak už půjde všechno snáz.
Chce to cvik a fantazii bez pochybností
věřit si a nebát se když přijde čas.

29.11.2012 18:49:04 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí