Odmítám

Odmítám

Anotace: "K"

Necítit, nevnímat,
drzá být, odmítat.
Neplakat, nesmutnit,
neznat stesku.
Přijmout smrt výměnou,
mlhavého rána za rozbřezku.

Nevidět, neslyšet,
nemít dál rád.
Naučit pohrdavě lhát,.
Nevracet, odvracet
podtrhnout, zavrhnout,
odmítnout, zabít.
Prohnilé svědomí
v sobě nemít.

Nenávist, smutek,
žal a vzpomínky.
Neberu žádné servítky.
Milovat, odpustit,
hladit a hřát.
Nevím jak umět
mít rád.

Zklamaná, zlomená,
bolavá, nevěřící.
A smrt brzký konec
slibující.
Prázdná, neznající,
bezcitná, svazující.
S oprátkou na krku,
na stromě houpající.

Zloba, vraždivost,
nemoc a bolení!
Všechny vlastnosti,
tak rychle mě ubíjí.

Bez smyslu,bez touhy,
bez lásky a snění.
Již pro mě místečka,
na zemi už není.

Bez slz, zármutku,
srdce a duše.
Byla jsem prokleta,
v chladu a tiše.

Umírám, nechávám,
sobecky odcházím.
Nikdy se k Vám,
už NIKDY nevrátím ..
Autor Analisieren, 27.09.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zase bude líp děvče

03.10.2007 08:19:00 | Jiparo

nikdy neříkej NIKDY ... tak mi to tu už někdo kdysi radil ... :o)

27.09.2007 10:17:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí