Sbohem a už nikdy víc

Sbohem a už nikdy víc

Anotace: ...

Sbohem a už nikdy víc,
poslední naschle, jeden pozdrav,
z pár mincí jen blbý líc,
několik jizev, srdce plné ran.

Sbohem a už nikdy víc,
neplač, neplačte, úsměv na rtech,
hledal jsem východ, nalezen jen klíč,
sbohem v jinačích snech.

Sbohem,
a už nikdy více,
nepolíbím tvé tak bledé líce,
sbohem a neplač, už se nevrátím.

Na kameni nápis,
„ sbohem“ provedený ve zlatě,
pár květin, několik slz, pár úsměvů,
sbohem a už nikdy víc,
neboj už se nevrátím…
Autor Láďa, 27.09.2007
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí