Už nikdy

Už nikdy

Anotace: A stalo se to-co nikdo nečekal?

Vyrvala jsi mi duši
a lhala spoustu let
i přesto ti to sluší
to se nedá nevidět



teď už nikdo nevyřeší
čí to byla vina
snad jen oči
tvéhomého syna



zkusíme to jinde znova
vždyť čas to všechno schová


a až budu zas ten Casanova
budu slyšet tvoje slova

tak běž běž už nejsi můj
a moc si ten život nemaluj

 

 Výsledek obrázku pro rozvod

 

 

Autor Akyš, 28.09.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká.

28.09.2007 18:51:00 | Inge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí