OTÁZKY

OTÁZKY

Anotace: Proč se každej ptá....já už nechci slyšet nic !

Otázky, otázky.
Ze všech stran útočí.
Otázky, bez lásky.
Proč jste tak zvědaví ?

Ve snech mě straší.
Co zase přijde ?
Pak na mě se mračí,
když odpověď z úst vyjde.

Prosím přestaň už se mě ptát.
Já neznám odpověď,
a začíná mě to pěkně štvát.
Tak prosím přestaň plakat.

Mám jich plnou hlavu.
Jsou tak bezohledné.
Já chci konečně klid.
Copak je to těžké pochopit ?
Autor -Wendy-, 29.09.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí