Méďa

Méďa

Anotace: O méďovi...

Méďa

Plyšový méďa pomůže vždycky,
medvídek vrásky na duši vyrovná
jemu můžeš dát od své duše klíčky
a on se o všecko postará.

Do jeho kožíšku můžeš plakat,
s ním se můžeš smát.
A když ho všechno bude zmáhat
můžeš ho v náručí pohoupat.

I méďa má duši
- byť jen z plyše.
A ať svítí slunce nebo prší,
on ti pomůže nejvíce.

Medvídek je tvůj kamarád,
pomocnou ruku podá vždy
a když se směješ, je rád
...........................-vždy.
Autor .K.r.i.s.t.y., 29.09.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to plyšové

29.09.2007 23:38:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí