Netrap se..

Netrap se..

Anotace: Věnováno osůbce, kterou mám moc ráda a která pro mě moc znamená - zase bude líp, nezapomínej prosím..

Setři slzy,
z tváře bledé..
Přenech strasti světu Hrůzy
Zamkni na sedm západů,
ať už se ven nedostanou
a nekradou z tvého pokladu
..Co pomalu ubývá.
Ať do nicoty uletí myšlenky
- černé, temné a beze stopy naděje..
Kéž by to byly jen smyšlenky,
..Co sama si vymýšlím..
Otevři oči s novým dnem,
..Neposkvrněným a krásným..
co stane se tvým snem..
Už navěky..
Dívej na tu krásu a půvab života,
Vzpomínej jen na všechno to hezké..
Netrap se – je to jak černá roleta,
která mi tě skryla..
No tak, rozevři ji, zahoď ji pryč!
Pojď ke mně.. Dovol mi tě obejmout..
A v objetí udusíme žal – to je ten klíč!
Pousměj se, prosím…
Usměj se na mě, smutek ti nesluší..
Konečně, snad je ti již lépe..
Cosi hřejivého se rozlévá po duši..
Myslím,že nám oběma..
Myslím..
Přeju si to..
Celým srdcem..
Autor Adie.80, 29.09.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí