Pryč

Pryč

Anotace: srdíčko bolí

PRYČ

Až jednou s nadhledem podíváš se zpět,
jednou Ti čas dovolí,
jednou snad budeš smět

Nataženou ruku podáš
a pravou nohou vykročíš
Vykročíš vstříc budoucnu,
minulost svou zahodíš

Pryč budou mrazivé chvíle,
pryč ta hořká minulost,
pryč budou smutné vzpomínky,
pryč bude vše,
co srdce svíralo
Autor Véjinka, 30.09.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí