Škvár

Škvár

Anotace: Nemám z toho moc dobrý pocit,ale co dělat když vás nic nenapadá,a potřebujete to ze sebe dostat...

Škvár

Co bude dál,
Já se ptám???
Pořád a pořád dokolečka
- a mimochodem miluju jednoho tvorečka.

Proč já se furt trápit mám?
Běž ty smutku už někam!
Proč se mám depresím poddávat,
Proč mám své pocity skrývat.

Vlezte mi už na záda,
Úplně všichni!
Vy, s těmi soucitnými pohledy!
Prostě jen dospívám,tak jako všichni
!! TAK MĚ K SAKRU NECHCE BÝT !!

Nechce už těch přiblblých keců o pubertě,
Chci být sama!
Tak už mě k sakru pochopte-
Nebo je ve vaší hlavě sláma???

Ne, to vám zas křivdím,
Vím, že se mi snažíte pomoct,
Že chcete zabít můj splín,
Že mi chcete rady dát.

Puberta není na doživotí
- jako život (pokud nejste chlap)
- život je plný podivných chutí,
Ale my ho nesmíme vzdát.
Autor .K.r.i.s.t.y., 02.10.2007
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.K.r.i.s.t.y... jasne nic se nema vzdavat... rikas to moc dobre.

03.10.2007 22:05:00 | carodejka

S kým?

03.10.2007 17:34:00 | .K.r.i.s.t.y.

chceš být s ním

02.10.2007 22:31:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí