Básnička o měsíčku

Básnička o měsíčku

Anotace: Měsíček je jen pouhou metaforou. Je to o mém příteli, který mě provází životem a neprovází špatným obdobím.

BÁSNIČKA O MĚSÍČKU
Chci být s tebou miláčku můj,
nechoď nikam, počkej, stůj!
Otoč se na mě a poslouchej,
chci ti něco říct tak nespěchej!
Usměj se a za ruku mě chyť,
času máme dost vždyť!
Miluji tě! Chci ti pošeptat do ouška,
že tenhle nečas přetrpíme, je to zkouška.
Už se nebojím, jsi semnou,
a všechny zlosti na zem spadnou.
* * *
Ale teď už tu nejsi,
a já se bojím. Kde jsi?!
Teď už stojím proti zlu sama,
snad to zvládnu jako žena, dáma,
a snad vrátíš se mi zpět!!!
Autor cmelinka, 02.10.2007
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí